FILMPJE VACATURE INTERN BEGELEIDER:

Filmpje vacatures leerkrachten:

Vacatures Leerkrachten en Intern begeleider

OBS de Westwijzer is voor het nieuwe schooljaar 2023 -2024 op zoek naar gediplomeerde, ervaren leerkrachten voor:

de onderbouw  (groep 1-2) 1,8 fte

de middenbouw (groep 3-4-5) 1 fte

de bovenbouw (groep 6-7-8) 1 fte

Intern Begeleider (0,4 fte)

(deeltijd behoort hierbij tot de mogelijkheden!)

Ben jij de “Dromenjager”, “Ontdekkingsreiziger” en “Omdenker” die wij zoeken om de teambezetting op de Westwijzer te komen versterken? 

“De Westwijzer Droom”

Als team werken wij aan een gezamenlijk gedragen, positieve en transparante werkwijze.

“Samen” is een heel belangrijk begrip op de Westwijzer. Want alleen samen, kunnen wij inhoud geven aan een éénduidige, gestructureerde en onderbouwde onderwijsvisie. Waarbij het creëren van eigenaarschap, over eigen groei en ontwikkeling bij leerlingen, een hele belangrijke rol speelt.

Beschrijving vacatures:

Wij hebben op dit moment de bovenstaande vacatures deels ingevuld met inhuur-leerkrachten en IB-er. Wij blijven daarom op zoek naar leerkrachten en een IB-er die vast bij ons op de loonlijst willen komen te staan. Deeltijd is natuurlijk bespreekbaar; dit is mede afhankelijk van de ‘dromen’ en ‘idealen’ die de kandidaten zelf voor ogen hebben.

Profiel “Dromenjager / Ontdekkingsreiziger”:

Wij zoeken ervaren, actieve, enthousiaste “dromenjagers” in bezit van een PABO-diploma en/of een afgeronde IB-opleiding. Die de uitdaging niet uit de weg gaan, om als ‘volwaardig’ lid van het Westwijzer leerkrachtenteam, zijn/haar ‘dromen’, verworven kennis en ideeën in de praktijk te brengen. En daarmee op een waardevolle manier, idealen en dromen van leerlingen, de school en zichzelf vorm durven te geven en (door) te ontwikkelen.

Zin in deze “ontdekkingsreis” op OBS de Westwijzer? Grijp dan nu je kans en vul snel het vacatureformulier in!!

Wil jij eerst in gesprek met onze directeur over jouw eigen dromen en idealen? Of heb je een vraag? Stuur dan een mail naar onze directeur Ruud Sahertian. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.