Vacatures Leerkrachten groep 1-2

 

OBS de Westwijzer is met ingang van januari 2021,

op zoek voor de onderbouw (groepen 1-2) naar 2 fulltime:

“Dromenjagers”, “Ontdekkingsreizigers” en “Omdenkers”

Voor o.a. de nieuw op te starten 4e kleutergroep! 

 

“De Westwijzer Droom”

Als team werken wij aan een gezamenlijk gedragen, positieve en transparante werkwijze.

“Samen” is een heel belangrijk begrip op de Westwijzer. Want alleen samen, kunnen wij inhoud geven aan een éénduidige, gestructureerde en onderbouwde onderwijsvisie. Waarbij het creëren van eigenaarschap, over eigen groei en ontwikkeling bij leerlingen, een hele belangrijke rol speelt.

Beschrijving groep:

Wij hebben fulltime mogelijkheden in de groepen 1-2,  In overleg is deeltijd natuurlijk bespreekbaar; dit is mede afhankelijk van de ‘dromen’ en ‘idealen’ die de kandidaten zelf voor ogen hebben.

Profiel “Dromenjager / Ontdekkingsreiziger”:

Wij zoeken twee (of meer indien deeltijd) actieve, enthousiaste “dromenjagers”, die de uitdaging niet uit de weg gaan, om als ‘volwaardig’ lid van het Westwijzer leerkrachtenteam, zijn/haar ‘dromen’, verworven kennis en ideeën in de praktijk te brengen. En daarmee op een waardevolle manier, idealen en dromen van leerlingen, de school en zichzelf vorm durven te geven en (door) te ontwikkelen.

Zin in deze “ontdekkingsreis” op OBS de Westwijzer? Grijp dan nu je kans en vul snel het vacatureformulier in!!

Wil jij eerst in gesprek met onze directeur over jouw eigen dromen en idealen? Of heb je een vraag? Stuur dan een mail naar onze directeur Ruud Sahertian. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.