Vacature Adjunct-directeur

Aan de basis staan van de nieuwe visie? Het onderwijs mede vormgeven op basis van jouw ideeën en idealen? Samen de perfecte school bouwen? Word dan onze nieuwe collega bij de Westwijzer.

Binnen ons team werk je aan een gezamenlijk gedragen en een positieve en transparante werkwijze. “Samen” is een heel belangrijk begrip op de Westwijzer. Want alleen samen kunnen wij inhoud geven aan een éénduidige, gestructureerde en onderbouwde onderwijsvisie.

Ben jij onze nieuwe collega, die meebouwt aan de school van morgen?

 OBS de Westwijzer is per direct op zoek naar een;

 Adjunct-directeur (0,8 fte)

(Oktober 2020)

Profiel:

Wij zoeken een actieve, enthousiaste, inspirerende en waarderende adjunct-directeur, met een duidelijke visie op goed onderwijs. Die durft te staan voor zijn/haar eigen ideeën. Maar ook de flexibiliteit heeft om zich aan te passen, als de situatie daarom vraagt.

Ben jij de “ontdekkingsreiziger”, die de uitdaging niet uit de weg gaat, om als lid van het MT, zijn/haar ‘dromen’, verworven kennis en ideeën in de praktijk te brengen.

Een adjunct, die op een waardevolle manier, idealen en dromen van leerlingen, de school en zichzelf, vorm durft te geven en deze continu blijft (door) ontwikkelen.

Bij voorkeur zoeken wij iemand die aantoonbare ervaring/ talenten heeft in:

  • Het begeleiden en stimuleren van medewerkers in hun professionele ontwikkeling
  • Het mede uitdenken, uitwerken en schrijven van beleid
  • Het zelf voor de groep staan (Je hebt er dan ook geen problemen mee om, als de situatie daarom vraagt, lesgevende taken, als onderdeel van je takenpakket, op te pakken)

Wij bieden:

  • Een open, fijne en veilige werksfeer in een prachtig schoolgebouw met goede faciliteiten
  • Scholingsmogelijkheden

Beschrijving school

Je komt te werken in het mooie en multifunctionele schoolgebouw van OBS de Westwijzer. Gelegen op een prachtige plek tussen de woonwijken Bovenkerk en Westwijk in Amstelveen. Het leerlingenaantal is al jarenlang stabiel rond de 350 en 400 leerlingen, verdeeld over 16 groepen. Vanaf groep 3 werken wij met een homogene groepssamenstelling. De school is volop in ontwikkeling, gericht op het versterken en vernieuwen van het onderwijsaanbod.

Zin in deze “ontdekkingsreis” op OBS de Westwijzer? Grijp dan nu je kans en vul ons vacatureformulier in!!

Wil jij eerst in gesprek met onze directeur over jouw eigen dromen en idealen? Of heb je een vraag? Stuur dan een mail naar onze directeur Ruud Sahertian. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.